Praktijk de Muntel

Voorstellen therapeuten

MuntelJacqueline van den EerenbeemtPasfoto
Sinds 1989 werk ik als logopedist, stemspecialist en stottertherapeut in Praktijk de Muntel. Een wezenlijk onderdeel in mijn manier van hulpverlenen bestaat uit lichaamsgerichte werkvormen. Ik begeleid zowel individuele cliënten als groepen, zowel kinderen als volwassenen.Hulpverleners coach ik op aanvraag. Ik verzorg een- en meerdaagse trainingen op locatie.
Mijn kracht ligt in de vele therapeutische mogelijkheden waarmee ik op hulpvragen kan aansluiten. Ervaring van jaren en diverse opleidingen en cursussen hebben mij daartoe de sleutels in handen gegeven. Ik noem o.a neurolinguistisch programmeren, hypnotherapie, psychomotion, energetische therapie, de fysieke stem, video-interactiebegeleiding en familieopstellingen.
De cliënt zie ik als een totaliteit van lichaam en geest in contact met haar of zijn omgeving en afkomst. Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd geweest door de manieren waarop mensen zich uitdrukken, door de vraag wie ze in essentie zijn en wat er tussen mensen onderling gebeurt.

MuntelMariëlle van Woerkom Pasfoto
Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist en ben ik meteen aan het werk gegaan bij een allround logopediepraktijk. Door mijn interesse in het stotteren tijdens en na mijn studie ben ik mij gaan verdiepen in dit specialisatiegebied. Afgelopen zomer 2012 heb ik de Europese specialisatie opleiding voor vloeiendheidsstoornissen afgerond en heb ondertussen ook verschillende workshops en cursussen gevolgd. Door mijn studie, mijn stage ervaringen, de cursussen die ik gedaan heb en mijn werkervaringen als logopedist en stottertherapeut ben ik gegroeid in het therapeutschap. Sinds september 2012 werk ik als stottertherapeut in stottercentrum Den Bosch van Praktijk de Muntel. Ik behandel jonge kinderen, kinderen in de basisschoolleeftijd en jong volwassenen. Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt een gepaste oplossing te bedenken en samen met hem of haar en de omgeving een manier te vinden die het beste bij de cliënt past. Ik hou ervan om flexibel en creatief elke behandeling te vormen en het beste uit elke cliënt te halen. Het voelt heerlijk om bij praktijk de Muntel te werken, omdat we met samen naar de kracht van de cliënt kijken en deze inzetten in de behandeling.


Element: VuurElement: EtherElement: Vuur
Website

Twaalfmorgenstraat 79
5212 SN, Den Bosch
tel: 073-6130810

e-mail: info@praktijkdemuntel.nl

Privacyverklaring