Praktijk de Muntel

Van Harte welkom bij Praktijk De Muntel.

Praktijk De Muntel is een overkoepelende naam voor verschillende praktijken onder één dak. We zijn gehuisvest in de gezellige oude wijk De Muntel nabij het centrum Den Bosch.

Wij zijn begonnen als Logopediepraktijk De Muntel in 1989. Door grote diversiteit aan hulpvragen die in de loop der jaren op ons af kwamen en onze visie daarop, voelden we ons gemotiveerd om via scholing, trainingen en nieuw personeel meer specialisaties in de praktijk binnen te halen. Dit leidde uiteindelijk tot 3 verschillende onderdelen:

  • Logopediepraktijk De Muntel
  • Stottercentrum Den Bosch
  • Praktijk adem stem en beweging.

Drie praktijken onder één dak vanuit eenzelfde visie op gezondheid. Verschillende specialismen met eenzelfde kijk op mensen. Drie in één.

In elk van deze praktijken zijn specialisten werkzaam, deskundige en bevlogen therapeuten. Zij kennen hun kwaliteiten en hun grenzen, zij kennen de kwaliteiten van hun collega’s waardoor werken op maat mogelijk is, samen kijken wat het beste is voor de cliënt.

Wij voelen ons hierdoor sterk en gedreven om het beste in onze cliënten naar boven te halen. Wij zijn pas tevreden als de cliënt sterker uit onze praktijk naar huis gaat.


Video Logopedie:


Link: Youtube


 
 

Twaalfmorgenstraat 79
tel: 073-6130810

5212 SN, Den Bosch
e-mail:
info@praktijkdemuntel.nl
   
Element: EtherElement: EtherElement: Ether
Website

Twaalfmorgenstraat 79
5212 SN, Den Bosch
tel: 073-6130810

e-mail: nfo@praktijkdemuntel.nl

Privacyverklaring

 

 

WebsiteDesign website: Ontwerpburo Lichting98WebsiteMobiele website: Klik hier